Silikone bagemåtte og bolchemåtte
Dette produkt kan anvendes til mange ting bl.a. til bagning og bolcheproduktion. Vi vil her uddybe lidt af fordelene ved AllCooking.dk's silikonemåtte til de forskellige formål.
Silikone bagemåtte
- Markedets kraftigste silikonemåtte.
- Silikone bagemåtte i professionel kvalitet.
- Du kan ælte og rulle din dej direkte på silikonemåtten - du kan evt. lægge en fugtig klud under måtten, så den ligger helt fast.
- Bag også dit brød på silikonemåtten.
Silikone bolchemåtte
- Markedets kraftigste silikonemåtte.
- Silikone bolchemåtte i professionel kvalitet.
- Skal der laves dejlige hjemmelavde bolcher, giver silikone bolchemåtten, den samme effekt som den oprindelige oksehud, som man benyttede i gl. dage ved bolcheproduktion.
- Bolchemassen kan æltes og formes på silikonemåtten.
- Læg først en fugtig klud på bordet, så silikone bolchemåtten ligger stabilt og skridsikkert - det er den mest sikre måde at arbejde med den meget varme bolchemasse på.
Rengøring og opbevaring af silikonemåtten
- Efter anvendelse kan du nemt og hurtigt blot tørre silikonemåtten over med en fugtig klud.
- Silikonemåtten bør opbevares sammenrullet.
- Silikonemåtte kan anvendes igen og igen, så dels sparer du penge og dels sparer du også miljøet, når du anvender dette produkt.
Sådan kan du anvende bagemåtten / bolchemåtten fra AllCooking.dk
1)
Læg bagemåtten på bagepladen.
2)
Fordel dejen på bagemåtten (bagemåtten er non-stick og skal ikke smøres), bag i ovnen og efter bagning kan du flytte boller/brød til rist eller lign.
3)
Efter brug kan du nemt tørre bagemåtten af.
Opbevar bagemåtten sammerullet - og bruge den igen og igen.
Bolchefremstilling
Hvis du anvender bagemåtten / bolchemåtten til bolchefremstilling, så lægger du blot måtten på bordpladen (gerne med en fugtig klud under, så det ligger endnu mere fast), og herefter ælter og udruller du nemt din bolchemasse. Efter brug tørres måtten nemt af!