Den geniale "evigheds - bagefolie / stegefolie" fra AllCooking.dk, er fremstillet specielt til fødevare brug.
Den anvendes f.eks. som erstatning for almindeligt bagepapir eller aluminiumsfolie - og den kan bruges igen og igen.
Den specielle Teflon overflade forhindrer bagværk og alle former for stegemad at brænde fast.
AllCooking.dk´s bagefolie / stegefolie kan benyttes på bageplader, i bradepander, på pølsestegere og toastmaskiner, til beskyttelse af ovnens bund - og også i mikrobølgeovne, på stegepander og til foring af f.eks. bageforme.
Rodfrugter på bagefolie / stegefolie
AllCooking.dk´s bagefolie / stegefolie er fantastisk til f.eks. at tilberede rodfrugter i ovenen.
Det er minimalt, hvor meget fedtstof man behøver at bruge. Faktisk kan man helt undlade fedtstof, og maden vil stadig ikke klæbe til folien - så fedtstof skal kun tilsættes for smagens skyld.
Fisk tilberedt i ovnen på bagefolie / stegefolie
Skal du tilberede fisk i ovnen, så kan du med fordel anvende stegefolie. Den fine overflade på stegefolien, beskytter den fine struktur på fisken, så selv uden fedtstof, vil fisken efter tilberedning kunne tages ud af ovnen uden at gå i mindre stykker.
Sådan kan du anvende bagefolie / stegefolie fra AllCooking.dk
1)
Læg bagefolien på bagepladen.
2)
Fordel dejen på bagefolien (bagefolien er non-stick og skal ikke smøres), bag i ovnen og efter bagning kan du flytte boller/brød til rist eller lign.
3)
Efter brug kan du nemt tørre bagefolien af.
Opbevar bagefolien sammerullet - og bruge den igen og igen.
Anvendelse af stegefolie
Du kan med fordel også anvende folien til at stege på. Læg f.eks. rodfrugter eller fisk jævnt fordelt på stegefolien, du kan evt. bruge lidt olie for smagens skyld, men eftersom folien er non-stick, så er det ikke en nødvendigt at smøre . Bag rodfrugterne (eller fisken) i ovnen. Efter brug tørres måtten nemt af - og din bageplade kræver nu minimal rengøring!