Kiks med kerner

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkerkerner
  • 3,5 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2,5 tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl olie

Fremgangsmåde

  • Rør havregryn, hørfrø, solsikkerkerner, hvedemel, bagepulver, kanel og salt sammen i en skål.
  • Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen til en klistret masse.
  • Læg et stykke AllCooking bagefolie på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagefolie ovenpå.
  • Rul dejen ud mellem de to stykker bagefolie, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag bagefolie.
  • Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
  • Skær dejen ud i små firkanter med en pizzaskærer, og bag kiksene i ca. 15 min. ved 200 grader.