Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkerkerner
- 3,5 dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2,5 tsk salt
- 1 tsk kanel
- 2 dl vand
- 1,25 dl olie
Fremgangsmåde
- Rør havregryn, hørfrø, solsikkerkerner, hvedemel, bagepulver, kanel og salt sammen i en skål.
- Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen til en klistret masse.
- Læg et stykke AllCooking bagefolie på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagefolie ovenpå.
- Rul dejen ud mellem de to stykker bagefolie, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag bagefolie.
- Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
- Skær dejen ud i små firkanter med en pizzaskærer, og bag kiksene i ca. 15 min. ved 200 grader.